Ann-Mari´s Kunstgalleri

Udstillinger

Jeg har udstillet mange gange, blandt andet på Amtsgården i Næstved, på biblioteker, på rådhuse, Møns Bank, både i Stege og i Præstø, på Danisco i Nykøbing Falster, på plejehjemmet Ulvsund i Stege, på Park og Vej Kontorene i Næstved, Kunstgruppen Kuba 5 gange, Åben Atelier i Næstved og omegn fra 2010 til 2017 og De 12 Soranere fra 2000 til og med 2017.

De 12 Soranere er en kunstnersammenslutning af udøvende kunstnere med tilknytning til Sorø, der gensidigt inspirerer hinanden og udstiller sammen. Kunstnergruppen 12 Soranere blev etableret i 1975, og har siden da været aktiv med at arrangere udstillinger af medlemmernes værker.

 

Jeg regner med, at lave flere udstillinger rundt omkring i det kommende år.

 

Kommende udstillinger er for eksempel Kuba udstillingen i Næstved først i marts 2018, de 12 Soranere i Sorø påsken 2018, Åben Atealier hjemme hos mig selv i Mogenstrup første weekend i september, hvor vi er mellem 30 og 50 medlemmer i gruppen, hvor af alle udstiller i Næstved og omegn.

 

Jeg sælger gerne på udstillingerne og tager gerne imod bestillings opgaver efter foto, for eksempel hunde, som jeg har malet en hel del af med gode resultater.

 

Andre eksempler


 Abstrakte billeder